Wednesday, 13 February 2013

Dapur ditutup, tuan rumah sedang berpantang

Assalamualaikum.

Ya Allah, lama sungguh saya tak update dapur kecah saya ni. Bukan apa buat sementara waktu memang saya tak dapat nak update. Untuk pengetahuan semua, tuan rumah sekarang tengah berpantang. Hari ni dah masuk 24 hari, ada lebih kurang 20 hari lagi untuk saya habis pantang dan balik Kl. So lepas ni insyaallah dapur saya akan berasap kembali.


Assalamualaikum, nama saya ZEA SOFEA. Tq singgah dapur mama saya. Mama sibuk jaga saya sekarang, bye!
 

Apapun, saya nak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi singgah dan follow blog saya ni, kalau berkelapangan insyaallah saya akan jawab komen-komen dan pertanyaan tu. Hingga ketemu lagi, salam sayang dari tuan rumah dan juga baby baru, nama ZEA SOFEA :)

 bye!

10 comments:

  1. alahaiii comelnya dia, sedap namanya zea sofea.
    selamat berpantang ok

    ReplyDelete
  2. Salam Ida,

    Tahniah atas kelahiran baby girl yang baru! Semoga selamat berpantang dan akan cepat berasaplah dapur nanti nanti!! Padanlah blog berhabuk!

    ReplyDelete
  3. Tahniah dpt baby girl...comeii Zea Sofea.
    slmt berpantang.

    ReplyDelete
  4. Tahniah ye... Semuga cepat habis pantang...

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat baby...tahniah!

    ReplyDelete
  6. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  7. Salam. Tahniah atas kelahiran ahli baru. Sy br tgk blog ni. Cari resepi kepok lekor. Thanks. Cumanya resepi sos ada mcm2. Tp yg paling sy suka yg sy mkn d ganu lbh krg 12thn dulu... hehe... blh dpt resepinya tak?

    ReplyDelete
  8. Nahzatul shima danyal: buat masa sekarang tak ada lagi resepi tu, insyaallah nanti saya cuba risik dengfan saudara mara di Terengganu deh! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...